Rólunk

A legjobb magyaros gyorsétterem Budapesten! Ismerd meg történetünket, görgess lejjebb, hogy elmesélhessük!

Magyaros ízek

A magyar konyha szerelmesei gyorsan és magas minőségben is élvezhetik az otthon ízeit!

Minőségi alapanyagok

Büszkék vagyunk arra, hogy alapanyagaink kizárólag magyar őstermelőktől származnak!

Folyamatos újdonságok

Étlapunkat úgy állítjuk össze, hogy kedvenceid mellett egy-egy újdonságot is kipróbálhass!

A mi sztorink

Mindannyian a magyar konyha szerelmesei vagyunk. Vagy így, vagy úgy, de az otthon íze mindegyikünk szívét melengeti. A magyar konyha ételei korántsem érnek véget a paprikás csirkénél és a halászlénél. Kevesen ismerik otthonunk ízeinek csodálatos világát, amit mi szeretnénk mindenki számára jó áron, gyorsan és elegáns környezetben elérhetővé tenni.

A-Pecsenyés étterem létrehozásánál az volt a koncepciónk, ami nagy valószínűséggel téged is mozgat: nincs elég idő. Nincs idő arra, hogy órákon át az étteremben üljünk. Egész héten csak a vasárnapot várjuk, mikor hazaérve anyu hozza a húslevest, a rántott húst és a savanyúságot.

A-Pecsenyés magyaros gyorsétterem célja, hogy a már jól ismert fastfood éttermek hangulatát azok számára is elérhetővé tegye, akik a magyar konyhát részesítik előnyben. Ennek megfelelően kifinomult környezetben, gyors kiszolgálással, magyar alapanyagokból készült ételekkel és jó hangulattal várjuk azokat, akik két megbeszélés között, az órák szünetében vagy útjukon megéhezve szívesen otthon éreznék magukat – akár csak arra a pár percre is.

Hitvallásunknak érezzük, hogy éltessük és továbbadjuk a magyar konyha fogásainak ízvilágát.

Nézz be hozzánk!

Gyere el hozzánk, nézd meg mit hoztunk össze!

Címünk
1052 Budapest, Sas utca 25.

Telefonszámunk
+36 1 610 0645